1st October 2015, 12:56
|
Registered User
|
|
Geregistreerd op: Sep 2013
Locatie: Herentals
Posts: 112
|
|
'No Food To Waste': Horeca Vlaanderen wil voedselverlies terugdringen
Ik ben het eens met Cheyenne dat dit een goed initiatief is. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om zo min mogelijk voedsel te verspillen. Het is dan niet meer dan normaal dat de horeca hier ook zijn best voor doet.
Ik volg het voorstel van De Mangeleer: deel uit maken van dit project daagt de chefs uit om creatief met eten om te springen en de overschot te composteren. Dit kan ook andere mensen inspireren om in de keuken creatief uit de hoek te komen.
Als voedsel toch niet meer gebruikt zou worden, kan het naar een voedselbank gebracht worden, of uitgedeeld worden aan bedelaars of eventueel verkocht worden op een marktje aan een lage prijs. Dit voorkomt dat het voedsel verpietert en je helpt er je medemens mee.
|