Enkele post bekijken
  #2  
Oud 10th February 2015, 23:07
D*an.Yskout D*an.Yskout is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2013
Locatie: Hallaar
Posts: 135
Ik vind het triestig dat gebeurde aanslagen worden gebruikt voor propaganda. Het lijkt wel alsof we in een militaire staat leven. Ik heb toch mijn bedenkingen bij deze beslissing.

De eerste bedenking is misschien meteen de belangrijkste. Er is een instantie die beslist over het dreigingsniveau. Nu is dit door de regering beslist. Niet correct dus.

De tweede bedenking is dat ik het vreemd vind dat men eerst bespaard op de lokale politie in Antwerpen. Is er dan zo'n verschil tussen een para of een politieman? Of is het leger het leger niet meer?

Een laatste bedenking is vooral waarom het word verlengd. Het is me opgevallen dat vooral één partij hiervoor is. Bv. de burgemeester van Aalst vraagt nu ook al bescherming tijdens Aalst carnaval uit angst voor een aanval op hem. Dit doet mij denken aan een Amerikaans dorpje na de 09/11. Zij hadden de grootste thermometer ter wereld in hun dorpje en vroegen extra bescherming omdat zij zichzelf als volgende doelwit zagen.

Ik vind dat deze maatregel pure angstzaaierij en propaganda is. Een zet tot extremisme en haat. Toeval dat Die Zeit N-VA bij de meest extremistische partijen van Europa zet? Nogmaals een voorbeeld dat dit terecht is.

Conclusie: Welkom in de militaire staat Vlaanderen waar alles moet wijken voor (vooral) Antwerpen.
__________________
When the rich rob the poor, it's called business. When the poor fight back, it's called violence...
Met citaat antwoorden