Enkele post bekijken
  #2  
Oud 22nd November 2014, 10:19
Sofie.DeWolf Sofie.DeWolf is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Oct 2011
Locatie: Nijlen
Posts: 1,020
Suiker is ongezond

Gwen is niet de enige die niet op de hoogte was van de link tussen suiker en depressie. Zelf heb ik er eveneens nog niet van gehoord, je leert elke dag iets bij! Het is wel algemeen geweten dat suiker slecht is voor de gezondheid en dat er verschillende kwalen mee gemoeid zijn. Ze zeggen wel eens dat suiker een sluipende doder is.
In het artikel wordt vooral gesproken over het gevolg van suikergebruik bij jongeren. Even ter verduidelijking, voor volwassenen en ouderen is suiker even gevaarlijk als voor jongeren. Er is wel een groot verschil tussen de verschillende soorten suiker. Vruchtsuiker is over het algemeen minder schadelijk dan suiker uit een pakje, snoep, koeken, ... . Er wordt gezegd dat het noodzakelijk is om drie stukken fruit per dag te eten om gezond te zijn, dus je kan beter vruchtsuiker consumeren dan synthetisch gevormde suiker.
Ik ben er zeker van dat we hier het laatste nog niet van gehoord hebben. Ons lichaam heeft suiker nodig voor energie om arbeid te kunnen leveren, maar we moeten er op letten dat we niet te veel suikers in ons lichaam krijgen door een overmaat aan suikerhoudende producten te consumeren.
Met citaat antwoorden