Enkele post bekijken
  #2  
Oud 2nd November 2013, 17:47
eline.de.roover eline.de.roover is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Oct 2011
Locatie: Pulderbos
Posts: 93
Wij als burgers schamen ons niet, we geven makkelijk commentaar om het daarna sappig door te vertellen. Maar zo erg is het niet, aandacht is datgene dat ze willen. Wij zijn wij tegenover zij. "Die heeft al geld genoeg, moest hij/zij dat niet hebben zou ik het niet gedaan hebben." Of toch wel..

Het artikel geeft blijk van hoe verschillend meningen en interesses kunnen zijn. Het is wel zo dat het makkelijk commentaar geven is op iemand die in de picture staat. Want zijn of haar leven is gekend en dus zijn we ook zo vrij om hier onze commentaren op los te laten. Maar beroemd of niet, ik denk dat commentaar geven op anderen voor iedereen wel makkelijk is. Maar als mens kunnen we er vaak niet mee overweg als we zelf commentaar krijgen, "kijk eens naar jezelf" is vaak een standaard gedachte. Mensen zoeken, schreeuwen om aandacht, maar kunnen vaak niet verdragen als die aandacht verkeerd vertaald wordt.

Een actueel voorbeeld is Miley Cyrus, een vroeger tieneridool die nu helemaal uit de bol gaat en heel wat commentaar moet verdragen. Ik denk ook vaak van wat steekt ze toch allemaal uit, maar langs de andere kant wil ze misschien ook gewoon eens jong zijn als andere tieners. Enige verschil dat het bij haar niet buiten de camera's mogelijk is.
Met citaat antwoorden