Enkele post bekijken
  #2  
Oud 23rd April 2013, 11:01
Sabrina Claesens Sabrina Claesens is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2011
Locatie: oud-turnhout
Posts: 65
voedselvergiftingen

Ik ben het eigenlijk helemaal eens met de mening die hieronder gegeven is. Ik denk ook dat het voornamelijk aan de media ligt met alle verschillende kookprogramma's enzo dat de mensen gewoon veel kritischer zijn gaan kijken naar voeding toe. Ook de negativiteit over voeding in de media kan er veel mee te maken hebben. Het aantal voedselvergiftigingen zal wel gelijk gebleven zijn of zelf gezakt misschien omdat de mensen juist zo kritisch zijn geworden, maar het aantal meldingen is wel serieus gestegen omdat de mensen tegenwoordig sneller en sneller denken dat er iets mis is. Je ziet op de tv ook heel erg veel programma's waarin verschillende ziektes enzo ter sprake komen, doordat de mensen meer en meer soorten ziekten leren kennen, gaan ze ook sneller denken dat ze hier zelf aan leiden. Zo zien we dus dat media ook een aantal negatieve effecten kan hebben, al is het wel belangrijk dat de mensen geďnformeerd worden over deze verschillende zaken.
Met citaat antwoorden