Enkele post bekijken
  #2  
Oud 24th January 2013, 00:19
NvM NvM is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Jan 2013
Locatie: eersel
Posts: 6
''Ze stellen ze medeplichtig alleen klopt dit ook niet want de jongeren die aan het vechten waren kenden de jongeren die erbij liepen helemaal niet zo goed dus ik zou het nogal raar zijn moesten ze proberen er tussen te komen, men weet ook niet hoe ze dan reageren om hun.''

Men staat enkele uren voor het voorval met elkander op de foto. Zij zijn samen in een auto gestapt om in Eindhoven te gaan 'stappen'. Het is uiteraard een slap excuus om dan aan te komen zetten met het argument dat men elkander niet zo goed kent.
Maar een slap argument is ook een argument. Een aantal jongeren zouden dus niet in hebben gegrepen uit angst voor klappen uit het eigen 'kamp'. Maar waarom belt men bij thuiskomst dan niet meteen de politie? Waarom wacht men eerst weken totdat zij bijna geen andere weg meer in kunnen slaan dan de weg naar het politiebureau? (DANKZIJ: de pers & social media) Deze vragen zijn niet te beantwoorden, en daarom zijn alle acht relschoppers medeplichtig aan buitensporig geweldpleging.
Met citaat antwoorden