Enkele post bekijken
  #2  
Oud 24th November 2012, 16:49
J*nas.De.Mey J*nas.De.Mey is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2012
Locatie: Herentals
Posts: 44
Eerst en vooral, Maxime, voor eetgelegenheden ZIJN al strikte regels en voorschriften voorzien alsook passende sancties. Het probleem is dat er veel te weinig keuring is op deze hygiëne. Het is gewoon zo dat het moeilijk is om zo'n groot aantal restaurants te keuren en men legt dan ook de verantwoordelijkheid grotendeels bij de eigenaars om voor hygiëne te zorgen.

Ik vraag mij dikwijls af hoe hygiënisch de plaats is waar ik ga eten. Ik denk echter niet dat er reden tot grote zorg is. De kans dat je iets ernstigs oploopt is erg klein (maar sowieso altijd aanwezig, hoe hygiënisch ook) en ik ben er zeker van dat niet enkel de pitabars een probleem vormen. Ik denk bijvoorbeeld ook aan de Chinese restaurants.
Met citaat antwoorden