Enkele post bekijken
  #3  
Oud 14th November 2012, 14:40
Jens.Mangelschots Jens.Mangelschots is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2010
Locatie: Rijkevorsel
Posts: 221
Is het niet logisch dat iedereen kan opkomen in een democratisch land? Ook moslims die de Sharia willen invoeren. Als je het niet eens bent met die mensen moet je er niet op stemmen en als je er wel mee eens bent dan moet je dat wel doen, zo werkt het toch altijd?

De scheiding van Kerk en staat is een feit in België, maar niemand klaagt er toch over dat de C(hristen)D&V nog steeds de grootste partij van Vlaanderen is. Als er Islam in de naam staat mag het niet, Christen mag dan weer wel, waar zit de logica daar in? Of het feit dat het staatshoofd nog steeds zeer dicht bij de katholieke Kerk staat, ook wanneer hij actief zijn ambt uitvoert, dat mag allemaal wel?

Ik zal nooit op de Islam Partij stemmen, net zoals ik nooit op de CD&V zal stemmen, iets wat gebaseerd is op het idee van een God hoort niet thuis in een democratisch bestel. Maar als je dit veroordeelt, moet je hetzelfde met de CD&V doen die nog altijd prat gaan op christelijke waarden (wat dat ook mag wezen dan). Anders werk je met twee maten en gewichten.
__________________
"Er gaat meer boven je pet, dan er onder." - Toon Hermans
Met citaat antwoorden