Enkele post bekijken
  #1  
Oud 14th May 2012, 14:32
Maximous Maximous is offline
Michael.Stouten
 
Geregistreerd op: Sep 2010
Locatie: Arendonk
Posts: 72
Tiener geëlektrocuteerd aan station in Boom

BOOM - Een jongen van vijftien is zondagmiddag om het leven gekomen bij een dramatisch ongeval in het station van Boom. De jongen kreeg een elektrische schok van de bovenleiding van een spoorweg, meldt VTM in Het Nieuws. Tijdens het weekend rijden daar geen treinen, maar waarschijnlijk is de jongen op een trein geklommen zonder te weten dat die bovenleiding nog onder stroom stond.

De jongen was samen met zijn broer aan het spelen, meldt Het Nieuws. Ze klommen op enkele goederenwagons. Daarbij raakte de jongen van vijftien de bovenleiding. Hij kreeg een enorme schok.

De hulpdiensten hebben nog geprobeerd om het jonge slachtoffer te reanimeren. Maar dat lukt niet. De politie en het gerechtelijke lab kwamen ter plaatse om het ongeval te onderzoeken.

De wagons waarop de kinderen speelden, stonden vlak bij het station van Boom. In het weekend rijden daar geen treinen. De buurtbewoners willen al langer dat de sporen veilig worden afgesloten.

Bron: DS

Mening:

Ik betreur het ten zeerste dat een jongen door zoiets moet sterven. De buurtbewoners willen dat de sporen veilig worden afgesloten, maar dat vind ik een beetje overdreven. Moet je kinderen dan tegen alles proberen te beschermen?
Als jongere van 15 jaar moet je toch weten dat de bovenleiding van een trein aanraken, bijzonder gevaarlijk is. Ik snap dat het spannend kan zijn als je dingen doet die niet mogen, maar een bovenleiding aanraken, is toch echt niet slim.
Met citaat antwoorden