Enkele post bekijken
  #5  
Oud 14th March 2012, 13:42
NicoGuitard NicoGuitard is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2010
Locatie: Grobbendonk
Posts: 103
Een houdbaarheidsdatum is handig voor de producten waar je in de winkel niet aan kan ruiken, voelen of zelfs bezichtigen. Zaken zoals rijst, pasta en geconserveerde producten blijven erg lang goed, maar ook zij worden vroeg of laat slecht. Het zou jammer zijn mocht je thuis komen met bijvoorbeeld een doos rijst die uiteindelijk groen blijkt te zijn in plaats van wit. Volgens mij heeft een bewustmakingscampagne meer zin. Het zijn uiteindelijk de mensen die hun producten om ter verst willen hebben. Als de winkels concurrentieel willen blijven zijn ze wel genoodzaakt om telkens weer opnieuw de minder fraaie ( maar perfect consumeerbare) artikelen weg te gooien. Waar ik ook fan van ben is de uitverkoop. Producten die nog goed zijn maar bijna vervallen aan een fikse korting of zelfs gratis weggeven lokt volgens mij extra klanten, op voorwaarde dat mensen zichzelf van het taboe dat hier op rust kunnen verlossen.
Met citaat antwoorden