Enkele post bekijken
  #5  
Oud 13th November 2011, 17:17
Jasper.Deschuyter Jasper.Deschuyter is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2010
Locatie: Grobbendonk
Posts: 101
Toen ik dit artikel las, moest ik direct denken aan volgend artikel: http://www.deredactie.be/cm/vrtnieu...MiljardBesparen.

Als je dan kijkt naar de zaken waarop Di Rupo wil besparen, bv. de overheidspensioenen (inderdaad, ook van de (toekomstige) leerkrachten ) en de ontwikkelingssamenwerking (!), vind ik het bijzonder vreemd dat er nu plotseling voldoende geld gevonden is om zeven extra moskeeën te subsidiëren.

Het lijkt me een beter idee om het geld van deze subsidies te gebruiken voor een andere besparing die Di Rupo wilt doorvoeren, meer bepaald die van de gezondheidszorg. Als je kijkt naar Engeland weet je direct wat voor desastreuze gevolgen dergelijke besparingen kunnen hebben voor de kwaliteit van de gezondheidszorg.

Stelt men dan geen prioriteiten in dit (apen)land? Ik ben helemaal niet tegen deze subsidies, maar ze komen nu eenmaal op een heel slecht moment voor België. Het standpunt van Dewinter en diens 'partij' houdt bovendien geen enkele steek en is bovendien erg provocerend.
Met citaat antwoorden