Enkele post bekijken
  #4  
Oud 8th November 2011, 02:33
Jens.engelen Jens.engelen is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Oct 2011
Locatie: Herenthout
Posts: 28
Tegenovergesteld van Elise, heb ik mijn ticket nog gekocht aan de omruilkassa op de eerste dag dat Pukkelpop zou doorgaan. Er was een vriend van mij die belde dat er nog tickets beschikbaar waren en dat het echt super zou zijn moest ik er ook nog 1 hebben. Ik ben toen in mijn auto gesprongen en naar het festival gereden. Ik heb daar een ticket gekocht van €159 (een combi-ticket dus) en ben terug naar huis gereden. Ik ging mijn spullen pakken en terug naar pukkelpop rijden.

Ik heb dus een geluk bij een ongeluk gehad.. Gelukkig genoeg was in niet aanwezig tijdens de ramp zelf, maar ik heb wel ongeluk gehad doordat ik het ticket op de dag zelf nog ben gaan kopen en dat ik niet eens echt op de festivalweide ben geweest.

Aangezien ik mijn ticket aan de omruilkassa heb gekocht, krijg ik niets van mij geld terug (ook geen drankbonnen voor de volgend edities). Ik heb geen gegevens moeten opgeven, ik moest gewoon betalen en ik kreeg een bandje om van pukkelpup. Dat was al dat me interesseerde op die moment. Ik moest en ik zou er bij zijn op dit grootse feest.

Ik stond dus "gepakt en gezakt" thuis klaar om te vertrekken zodat ik nog op tijd zou zijn om de "foo fighters" te kunnen zien. Toen het nieuws kwam dat er een enorme storm over de festivalweide was geraast. Wanneer ik het nieuws hoorde, ben ik natuurlijk gewoon thuis gebleven.

Ondanks dat ik mijn geld niet terug krijg en ook geen bonnen krijg voor de volgende edities, zit ik hiet niets mee in. Ok, ik had graag op het festival geweest en ik ben veel geld kwijt, maar ik heb veel liever dat het festival volgend jaar gewoon weer kan doorgaan, dan dat ik mijn geld zou terug krijgen en dat de editie van pukkelpop 2011 de laatste editie zou zijn geweest. Het is altijd al super geweest op pukkelpop en het mag zeker niet afsluiten met deze ramp voor ogen. Het zal altijd in de gedachten blijven hangen (de editie van 2011), maar het mag zeker niet het einde betekenen van pukkelpop.. (Ookal gaan mijn gedachten heel erg hard uit naar de slachtoffers en de familie van de slachtoffers). Het zou gewoon jammer zijn moest dit de laatste editie zijn.

Ik heb dus veel geld verloren aan deze editie van pukkelpop. Ookal is het maar miniem wat ik heb betaald ten opzichte van het geld dat pukkelpop nodig heeft om alles weer op poten te krijgen, mijn geld mogen ze gerust hebben (zelfs al krijg ik geen drankbonnen) zodat pukkelpop volgend jaar weer kan doorgaan (al vind ik zeker en vast dat deze ramp moet worden herdacht!)
Met citaat antwoorden