Enkele post bekijken
  #2  
Oud 3rd November 2011, 21:40
Sabrina's Avatar
Sabrina Sabrina is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Oct 2010
Locatie: Turnhout
Posts: 106
Hier ben ik echt dubbel over. 'Hij had een anoniem telefoontje gekregen waarin gezegd werd dat zijn dochter verkracht werd door de vader van de nieuwe partner van haar moeder.' Dit vind ik al niet juist. Anoniem telefoontje? Kan deze dan niet opgespoord worden? Daarbovenop is er dan ook nog eens sprake van een scheiding. De vader van de nieuwe partner zou deze feiten gepleegd hebben. Om te zeggen dat het meisje hier nooit over zou liegen zou ik niet durven zeggen. Je weet niet hoe de situatie daar is. Het kan goed zijn dat het kind deze dingen moest zeggen van haar vader om op deze manier het hoederecht over het kind te krijgen? We kennen het gezin noch het meisje niet. Een kind is heel beïnvloedbaar. Zeker op de leeftijd van 10j.

Puur naar de feiten kijkend snap ik goed waarom de man is vrijgesproken. De medische vaststellingen gaven geen bevestiging van het verhaal en ik veronderstel dat de anonieme beller ook niet verhoord is geweest? Als er dan ooit al een anonieme beller is geweest?

Let wel op! Ik heb gezegd dat ik hier een dubbel gevoel bij heb! Verkrachting is een heel delicate kwestie. Iemand vrij spreken die effectief dergelijke feiten heeft gepleegd zou echt niet mogen maar dan moeten deze daadwerkelijk gepleegd zijn. Beschuldiging van verkrachting heeft zo'n grote gevolgen! Stel je voor dat de man veroordeeld wordt voor valse beschuldigingen? Hij is dan gegarandeerd getekend voor de rest van zijn leven. Hij zal altijd aangekeken worden als een verkrachter, ook al is zijn onschuld bewezen. Net om die reden vind ik ook dat er heel voorzichtig met zo'n zaak moet worden omgegaan.
__________________
What we do does not define who we are. What defines us is how well we rise after falling..
Met citaat antwoorden