Enkele post bekijken
  #14  
Oud 8th October 2011, 10:03
wim leenaerts's Avatar
wim leenaerts wim leenaerts is offline
Prime Integrator
 
Geregistreerd op: Nov 2004
Locatie: Beerse city
Posts: 1,633
Citaat:
Orgineel gepost door Lynn.Van.Hoof
Tenslotte moet elke roker toegeven dat een pintje nog beter smaakt met een sigaret!


Met deze uitspraak veeg je zowat alle wetenschappellijke onderzoeken omtrent de gevolgen van roken voor je smaak van tafel. Het is al jaren geweten dat de smaakpapillen van rokers afgestompt geraken. Dat een pintje nog (...) beter smaakt met een sigaret, zit voornamelijk tussen je twee oren vrees ik.

Citaat:
Veel mensen vinden het nu niet meer gezellig in een café

Ik vind het als niet-roker met de frisse(re) geur, minder geďrriteerde ogen, minder droge keel en een minder wazig zicht anders wel een stuk gezelliger op café nu.

Citaat:
Stel je maar voor dat je in een diep gesprek zit met een roker en die persoon krijgt trek in een sigaret. Dat gesprek wordt afgebroken, de roker gaat naar buiten en tegen dat die roker terugkomt weet je praktisch al niet meer waar je over bezig was. Gezellig!

Gezellig? Onbeleefd bedoel je? Wat voor een roker is dat zeg, midden in een gesprek het gesprek even stilleggen om een sigaretje te gaan roken. Wat mij betreft hoeft zo iemand dan niet meer terug binnen te komen, ik zoek wel iemand anders dan om een 'diepzinnig' gesprek mee te voeren.

Citaat:
bij mij thuis mag je binnen roken

Ik hoop dat jij (nog) geen kinderen hebt...
__________________
"De jeugd van tegenwoordig houdt alleen maar van luxe, heeft slechte manieren en veracht de autoriteit.
Zij heeft geen respect voor oudere mensen. De jeugd verpraat de tijd terwijl er gewerkt moet worden, schrokt bij de maaltijden het voedsel naar binnen, legt de benen over elkaar en tiranniseert de ouders..."
- Socrates, 2400 jaar geleden... -
Met citaat antwoorden