Enkele post bekijken
  #2  
Oud 29th April 2011, 21:08
NuyensEvelynne NuyensEvelynne is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2010
Locatie: Herenthout
Posts: 146
Tientallen arrestaties rond huwelijk

De politie van Londen heeft 43 arrestaties verricht in de veiligheidszone die in verband met het huwelijk van prins William en Kate Middleton was afgekondigd. De zone is ingesteld in het gebied rond Buckingham Palace, Westminster Abbey en The Mall, de weg die van het paleis naar Trafalgar Square leidt.

'Fascist regime'
Agenten hielden 25 personen aan voor verstoring van de openbare orde. Een van hen zong 'We all live in a fascist regime' op de tonen van 'Yellow Submarine'.

Vijf mensen werden opgepakt voor openbare dronkenschap. Eén man wordt ondervraagd omdat hij een 14-jarig meisje zou hebben aangerand. Drie anderen zouden zich aan diefstal schuldig hebben gemaakt. (anp/lb)

Datum: 29/04/2011
Bron: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buiten...-huwelijk.dhtml

Eigen mening:
Het is goed dat men voorzorgen neemt voor het koninklijk huwelijk. Het zal niet de eerste keer zijn dat er iemand vermoord wordt tijdens een belangrijke bijeenkomst met zoveel toeschouwers. Een conflict binnen zo’n grote groep toeschouwers is snel gebeurd. Ik heb delen gezien van het huwelijk en er waren heel veel gewapende agenten op het parcours aanwezig. Als er dan iets zou gebeuren kunnen ze onmiddellijk ingrijpen. Dankzij die voorzorgsmaatregelen is er niets gebeurd tijdens de ceremonie en zijn er geen gewonden gevallen.
In het artikel staat dat ze 25 personen hebben opgepakt voor een verstoring van de openbare orde. Het is best mogelijk dat er mensen zijn die van het begin af gekant waren tegen dit huwelijk, maar ik vind dat zelf geen reden om de plechtigheden te verstoren. Hoogstwaarschijnlijk zullen deze ordeverstoorders-in-spe zich laten drijven door het hoge kostenplaatje van dit huwelijk en beweren ze dat uiteindelijk de belastingbetaler zal opdraaien voor de kosten. Daar zit wellicht een grond van waarheid in, maar dat geeft je het recht niet om alles in de war te sturen. Deze twee mensen kennen elkaar al heel lang en ze zijn gelukkig met elkaar. Laat hen dan met elkaar trouwen en hopelijk worden ze heel gelukkig samen.
Met citaat antwoorden