Enkele post bekijken
  #4  
Oud 19th April 2011, 19:07
IsabellHoremans IsabellHoremans is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2010
Locatie: Herentals
Posts: 40
Ik vind de cijfers die in het artikel staan erg verontrustend. Ik vind het niet normaal dat 9-jarige kinderen een profiel hebben op een sociaalnetwerksite. Deze kinderen moeten buiten spelen of met iets anderes bezig zijn dan met computer, x-box of playstation. Net zoals deze kinderen geen gsm nodig hebben, hetzij voor in noog, maar dan nog.

Je moet in de scholen de kinderen er ook wijzen welke gevaren dit soort sites met zich mee zal brengen. De 9 tot 12-jarigen zullen hier geen boodschap aan hebben, zij vinden het enkel cool. Maar in combinatie met streng toezicht van de ouders is dit wel effectief. Het is jouw kind en jij, als ouder, beslist wat hij of zij doet voor een groot deel. Volg je kind op, want op die sites loert gevaar en geen klein gevaar zoals vermeld in het artikel.

Ik vind gewoon dat kinderen buiten moeten spelen met vrienden en niet tot 's nachts op de computer moeten zitten chatten. Wij kenden dat vroeger, toen we klein waren, inderdaad ook nog niet, zoals Toon al zei in zijn commentaar.
Met citaat antwoorden