Enkele post bekijken
  #7  
Oud 10th March 2010, 18:40
lies.janssen lies.janssen is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Nov 2009
Locatie: Beerse
Posts: 25
Stuur een bericht via MSN naar lies.janssen
Citaat:
Orgineel gepost door vincent.van.houtven
Eigen mening: Dit kan maar aan één iemand liggen en dat is aan het baasje van de hond. De hond was waarschijnlijk slecht afgetraind. Een rottweiler is al niet echt een lieve hond. En dan gebeuren er zo'n dingen. Het is natuurlijk wel erg voor de ouders van het kindje. Nu wordt nogmaals bewezen dat honden, of dieren in het algemeen, soms agressief uit de hoek kunnen komen. Pas dus altijd op met dieren, ze zien er wel lief uit en de mensen zeggen wel dat het beestje niks doet. Maar het gevaar schuilt in het kleinste hoekje...


Hier moet je echt gaan opletten wat je zegt. Een rotweiler is een dominante hond, maar het baasje beslist nog altijd hoe hij de hond opvoed. Honden die pakwerk doen, zijn agressiever dan honden die agility doen. Maar een hond is en blijft een beest en daar moet je altijd mee oppassen.
Mijn neven hebben een rotweiler en dat is een doodbraaf beest, maar toch zul je met alle rassen moeten oppassen als er al dan niet kinderen in de buurt zijn. Soms ken je de geschiedenis van de hond niet en dan moet je zeker oppassen. Het kan het liefste beest zijn bij volwassen, maar vanaf dat er kinderen in de buurt komen, kan dzt omslagen.
Ik vind dat je de hond niet moet beoordelen maar de omstaanders, die hadden slimmer moeten zijn.
Met citaat antwoorden