Enkele post bekijken
  #2  
Oud 26th November 2009, 13:37
Coleta's Avatar
Coleta Coleta is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2008
Locatie: Blauberg
Posts: 78
Stuur een bericht via MSN naar Coleta
Ik vind het leuk om te horen dat de overgrote meerderheid van de mensen tevreden is over de politiediensten. Dit wil zeggen dat zij zich ook veilig voelen en dat is toch wel zeer belangrijk. Wanneer ze tevreden zijn, wil dit toch ook wel zeggen dat hun oproepen goed beantwoord worden door de politiediensten.
Zelf ben ik dan weer niet altijd tevreden over de politiediensten. Ik zeg niet dat ik helemaal ontevreden ben, maar ik heb zelf toch al enkele 'klachten' gehad. Zo heb ik de politie deze zomer nog gecontacteerd voor een probleem en ik moest het zelf maar oplossen...
Ik zou het ook appreciëren moesten ze snelheidcontroles ook eens op andere plaatsen uitvoeren. Meestal vinden deze plaats net voor of in de bebouwde kom. Een plaats waar inderdaad veel mensen te hard rijden. Maar ik woon zelf aan een baan waar de maximumsnelheid 90 km/u is. Men rijdt daar 9/10 keer harder. En met harder bedoel ik niet zomaar 10-20 km/u sneller, nee, vaak rijdt men er wel meer dan 120. Ik begrijp niet waarom men daar dan ook eens geen snelheidscontroles uitvoert? Dat zou de veiligheid -op deze toch wel 'dodenbaan', omdat er al veel dodelijke ongevallen plaatsvonden- misschien verbeteren.
Over het algemeen ben ik wel redelijk tevreden. Ik heb in het verleden al vaak gemerkt dat de politie snel op post is indien je ze contacteert.
Met citaat antwoorden