Enkele post bekijken
  #2  
Oud 22nd October 2008, 02:19
Barst's Avatar
Barst Barst is offline
Administrator
 
Geregistreerd op: Jun 2004
Locatie: L'burg
Posts: 16,562
Citaat:
Orgineel gepost door DieterVerheyen
Mijn reactie hierop: inderdaad het VB duldt ze niet...ze omarmt ze...
Denken we maar aan Karel Dillen. Die gast + alle honderd anderen die regelmatig gesignaleerd werden op SS-bijeenkomsten of in de vriendenkring van ex-ss-ers etc... doet hier deze banale en absurde uitspraak.
OM ZOT VAN TE WORDEN ... DE POLITIEK BESPEELT DE MENS NU NOG MEER DAN VROEGER!!!
Natuurlijk overschot van gelijk!!
Tegelijk: 'DE' politiek? Ik heb onze Minister van Justitie - Van Deurzen - gisteren nochtans duidelijk horen zeggen dat hij jouw standpunt onderschrijft, en dat hij wel degelijk zal optreden tegen dergelijke uitwassen!
Anderzijds: hoewel K. Dillen inmiddels al enige tijd onder de zoden ligt, kan ik mij niet van de indruk ontdoen dat het VB de hele situatie nogal 'opportunistisch' benadert: als het niet geweten is, kan en mag een VB-lid dat tegelijk de bijeenkomsten van Blood & Honour actief ondersteunt, TOCH opkomen bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in L'burg (Bocholt, als ik mij niet vergis...). Maar als de zaak vervolgens de nodige ruchtbaarheid heeft gekregen in de nationale pers, dan distantiëren zij zich van de zaak met de boodschap dat betreffend lid inmiddels uit de partij is gezet!?
BAH!!
__________________
"Never argue with an idiot, they'll just bring you
down to their level and beat you with experience." (c)TB
Met citaat antwoorden