Enkele post bekijken
  #3  
Oud 7th December 2004, 12:52
katleen's Avatar
katleen katleen is offline
katleen
 
Geregistreerd op: Sep 2004
Locatie: Vorselaar
Posts: 446
Stuur een bericht via MSN naar katleen
Beyond Borders
Een heel aangrijpende film die mijn hartje heeft doen wenen. De film laat nog maar is zien dat er iets fundamenteels moet veranderen in de derde wereldlanden en niet zomaar brandjes blussen met een camion met eten! Angelina Jolie is fantastisch in deze film!

The Bourne Supremacy
Een sterk vervolg op the bourne identity! Ik vond het onderhoudend, ontspannend, spannend en goed geacteerd. Ik vind het geen vervelende sequel maar het is idd nodig om de eerste te bekijken voor je eigen gemak!

The cooler
Een minder bekende film maar hij moet zeker niet onderdoen! William Macy is subliem met de onderliggende gevoelens in de film. Zijn expressie is soms zelfs lachwekkend goed. De film is niet echt makkelijk maar je moet niet heel de tijd geconcentreerd zitten turen. Voor de actiefreaks is dit géén aanrader, voor de lovers van het beter geacteerde werk met onderliggende betekenis een dikke aanrader!

13 going on 30
Een echte tienerfilm. Een verhaal dat heel erg voor de hand ligt maar toch boeit, want ik heb hem op pauze gezet om drinken te pakken en dat wil toch zeggen dat ik hem graag heb gezien. Je weet hoe de film gaat aflopen maar je wil toch zien hoe het allemaal gaat gebeuren!

Around the world in 80 days
Kei goed! Echt, ik heb goe gelachen! Vooral die gastrolletjes die vervuld worden door heel bekende acteurs (ga niets verklappen) zijn super.. Er zit actie in, humor, beetje geschiedenis, liefde.. Het is een dikke vette aanrader voor een leuk avondje film kijken. Deze film vind ik een verassing en eigenlijk de beste die ik heb gezien dit weekend!

En toen was het weekend om
__________________
Met citaat antwoorden