Enkele post bekijken
  #2  
Oud 13th November 2004, 03:20
Barst's Avatar
Barst Barst is offline
Administrator
 
Geregistreerd op: Jun 2004
Locatie: L'burg
Posts: 16,562
Een Irakees, gewond, misschien stervend, vechtend voor zijn vaderland tegen een vreemde bezettingsmacht in zijn EIGEN LAND, weerloos (zijn wapen ligt achter hem)... en vervolgens GENADELOOS (luister naar het gejuich op de achtergrond) AFGEMAAKT door de 'freedomfighters'...

Om nog maar te zwijgen van de burgerslachtoffers - nee, die waren lang niet allemaal weg uit Fallujah... (zie artikel van Reuters: http://www.reuters.com/newsArticle....storyID=6797956)

En voor het zgn 'democratisch proces' in Irak? Naar aanleiding van de gruwelen in Fallujah heeft een van de grootste Soennitische partijen zich onmiddellijk teruggetrokken uit de vazallenregering van Ayad Allawi... Hoe lomp kan je zijn in het licht van de verkiezingen in Irak van begin volgend jaar???

This must be (the new) justice! Dit moet het resultaat zijn van eeuwenlange beschaving! En dit is meteen ook het PNAC, het veel bezongen 'Project for the New American Century' (dat belooft!). Thank you, Mr. Bush, thank you!! (Ik denk dat ik - opnieuw - moet overgeven...)
__________________
"Never argue with an idiot, they'll just bring you
down to their level and beat you with experience." (c)TB
Met citaat antwoorden