Enkele post bekijken
  #2  
Oud 13th March 2006, 11:18
bram willems bram willems is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Oct 2004
Locatie: vorselaar
Posts: 120
Talking

12/03 Berlusconi loopt kwaad weg uit tv-programma


De Italiaanse premier Silvio Berlusconi is zondag kwaad weggelopen uit een tv-programma, uit onvrede over de interviewster.

Over twee dagen debatteert Berlusconi op televisie met zijn grote tegenstrever bij de in april te houden verkiezingen, Romano Prodi. Diens centrumlinkse coalitie is momenteel iets populairder dan de conservatieve regering van Berlusconi.

Het gewraakte programma, 'In een half uur' van staatszender RAI, wordt gepresenteerd door Lucia Annunziata, al lang een vijand van Berlusconi. Tijdens een woordenwisseling - waarin Berlusconi Annunziata vroeg hem te laten uitspreken en de interviewster hem vroeg antwoord te geven op haar vragen - zei de premier dat Annunziata een goed voorbeeld is van een links persoon met vooroordelen. "U moet zich een beetje schamen", zei hij.

Annunziata trad in 2004 terug als directeur van de televisiezender RAI, omdat bondgenoten van Berlusconi zouden proberen die over te nemen.

Na nog wat geruzie over en weer stond Berlusconi op uit zijn stoel, gaf Annunziata een hand, zei gedag en liep van de set af. Er waren toen twintig minuten van In een half uur verstreken. Een woordvoerder van Prodi zei in een reactie tegen SKY TG24 dat het vooral van belang is dat Berlusconi dinsdag tijdens het debat met Prodi niet de benen neemt.
Met citaat antwoorden