21st October 2004, 13:55
|
Oud-student
|
|
Geregistreerd op: Jul 2004
Locatie: Herentals
Posts: 559
|
|
Citaat:
Originally posted by Stevie
....maar in dat geval heeft de uitbater bewust een zware cocktail uitgeschonken aan een duidelijk dronken persoon. Ik zou dan niet van broodroof spreken, want een caféhouder heeft duidelijk z'n plichten in het geval van dronken klanten....
|
Ja idd... mijn post komt misschien over dat ik het niet erg vind. Ik ben er zeker niet mee akkoord dat ze zoiets gedaan hebben. Enkel dat uitbaatverbod vind ik persoonlijk overdreven.
En sommige mensen zien er al na 4 pintjes stomdronken uit. EN sommigen zijn na 14 pinten nog normaal van gedrag...
Inschatten is soms moeilijk denk ik. Maar als je iemand zie zwijmelen en bijna bij bewustijn op een kruk zitten, dan is het tijd om de kraan dicht te draaien denk ik als café uitbater. En liefst iets vroeger.
|