Enkele post bekijken
  #2  
Oud 7th October 2017, 14:48
stien.d*kinderen stien.d*kinderen is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2015
Locatie: Ravels
Posts: 98
Ik heb een zeer dubbele mening over dit artikel. Natuurlijk is het fantastisch dat men 96 dorpen heeft kunnen bevrijden van IS en dat de terreurgroep geen controle meer heeft over openbare diensten, maar een oplossing tegen terrorisme is het zeker niet. In het artikel wordt namelijk ook beschreven dat IS zich nu mogelijk meer zal richten op wereldwijde aanslagen. Ze geven duidelijk niet op en zijn vastberaden om hun doel te bereiken.
Ondanks dat het terrorisme de wereld nog lang niet uit is, mogen we zeer blij zijn dat deze duizenden mensen zijn bevrijd uit de sterkte greep die IS op deze gebieden had. Persoonlijk vind ik dat men zich vaak te hard focust op het wegruimen van deze terreurgroep en te weinig kijkt naar de invloed die deze acties hebben op de burgers daarginds.
Ik hoop, vanuit de grond van mijn hart, dat men snel een goede en efficiënte oplossing vind tegen deze terreur, zodat de wereld toch weer een beetje vrediger is en zodat mensen niet meer bang hoeven te zijn om naar een kerstmarkt, concert of vliegveld te gaan.
Met citaat antwoorden