Enkele post bekijken
  #2  
Oud 12th April 2017, 11:56
Cédric V*rtommen Cédric V*rtommen is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2015
Locatie: Brecht
Posts: 73
Slechts kleine minderheid horecazaken houdt zich aan verplichting inzake allergenen

Eigen mening:
Ik ben het wel eens met Amber omtrent het feit dat het zaalpersoneel te weinig weet heeft van de allergenen in de gerechten. Nochtans kom je in veel restaurants een menukaart tegen met daarop de allergenen. Dus ik denk dat dat wel in opmars is, maar dat het nog veel beter gecontroleerd kan worden. Mijn ouders hebben een groentewinkel en dan merk je dat er veel producten zijn met verschillende allergenen. Wij pakken dat aan door kleine gekleurde stickers op de verpakking van de zelfgemaakte gerechten te kleven. Je merkt dat je er wel wat tijd en werk in steekt, maar dat de mensen het ook aangenaam vinden dat we er aan denken. Net zoals in een ijsjeszaak afgelopen week. Er was een vrouw die vroeg welke producten er geen lactose bevatten. Ik was blij dat de ijscoman er op kon antwoorden. Het blijft wel gaan over allergenen die serieus lelijk kunnen doen als je niet goed oplet.
Met citaat antwoorden