21st December 2015, 18:58
|
Registered User
|
|
Geregistreerd op: Sep 2013
Locatie: Hulshout
Posts: 85
|
|
Net zoals B*itt hieronder zegt is het algemeen geweten dat het moeilijk is om gemotiveerd personeel te vinden tijdens de eindejaarsfeesten. Natuurlijk moeten de zaken wel blijven draaien want het zijn hoogdagen voor deze zaken. Net zoals hieronder al is aangehaald is een goede band met je collega's en werkgever al een belangrijke factor in dit gebeuren. De tweede niet te onderschatte factor is het loon dat op feestdagen voor verdubbelt of op sommige plaatsen zelfs verdrievoudigd word. Niet meers als normaal vind ik, iedereen zit op de feestdagen liever thuis of bij familie. Wanneer je dan toch besluit om te gaan werken vind ik het nier meer dan normaal dat hier toch een enorme vergoeding achter staat. Ik denk ook niet dat dit het probleem is van enkel bakkers. Dit probleem strekt zich tot in alle uithoeken van de horeca en gaat altijd een probleem blijven geven tot er iemand met een 'echte' oplossing komt waarin iedereen zich kan vinden
|