PDA

Bekijk de volledige versie : Stresskieken...


Barst
14th January 2005, 16:16
Vrouw wordt slachtoffer van verkeersagressie in Antwerpen


Een 41-jarige vrouw uit Antwerpen is het slachtoffer geworden van verkeersagressie in de Klaproosstraat in Antwerpen. De dader werd opgepakt en voorgeleid, meldt de lokale politie. De dader greep het slachtoffer naar de keel en sloeg de vrouw met haar hoofd tegen een wagen.

De vrouw wandelde met haar twee honden op een parking, toen er een voertuig tegen hoge snelheid kwam aanrijden. De vrouw gebaarde naar de bestuurder dat hij wat trager moest rijden, maar dat schoot bij de 45-jarige Antwerpenaar in het verkeerde keelgat. Hij stapte uit en greep de vrouw bij haar armen. Daarna sleurde hij haar bij de keel een eindje mee en sloeg haar met het hoofd meerdere malen tegen een geparkeerde auto. Hij gooide de vrouw vervolgens tegen de grond en reed weg.

De vrouw kon de nummerplaat van haar aanvaller noteren en verwittigde de politie. Die bracht de man thuis een bezoekje. Hij verklaarde dat hij gehaast was geweest en daardoor het gaspedaal wat dieper had ingeduwd. De man ontkende evenwel dat hij de vrouw had verwond. Hij beweerde bovendien dat zij degene was die zich agressief gedragen had. De man werd gearresteerd en voor de onderzoeksrechter gebracht. (belga)

Weblog HLN, 14/01/05 14u56