PDA

Bekijk de volledige versie : man neergeschoten op vliegtuig


Pieterjan
7th December 2005, 23:25
Verdachte passagier doodgeschoten aan boord toestel American Airlines


Na een bomdreiging op de internationale luchthaven van Miami (Florida) heeft een gewapende vliegtuigbegeleider van de luchtvaartmaatschappij American Airlines een passagier doodgeschoten. De 44-jarige Amerikaan had gezegd dat in zijn handbagage een bom zat. dat meldt de nieuwszender CNN.
De passagier werd doodgeschoten toen het toestel, dat uit Medellin in Colombia kwam, geland was in Miami. De man had gezegd dat hij in zijn handbagage een bom had, en reikte naar zijn bagage in plaats van in te gaan op het bevel van de vliegtuigbegeleider niet verder te gaan en op de grond te gaan liggen.

De Amerikaanse televisie vertoonde vanavond beelden van het door politie omsingelde toestel waar de schietpartij zich zou hebben afgespeeld. Sinds de aanslagen van 11 september 2001 vliegen op veel vluchten naar de VS gewapende bewakers in burger mee.

bava

Pieterjan
7th December 2005, 23:27
Air marshals kill man after bomb claim


MIAMI, Florida (CNN) -- A 44-year-old U.S. citizen who claimed to have a bomb was shot and killed when air marshals opened fire on a boarding bridge at the Miami airport, several sources told CNN.

http://www.cnn.com/2005/US/12/07/airplane.gunshot/index.html