PDA

Bekijk de volledige versie : Asielzoekers overspoelen Duitsland


Tessa G.briels
14th December 2013, 22:47
Duitsland kampt met de grootste instroom van asielzoekers in jaren. Voor het eerst sinds 1997 komt het aantal mensen dat asiel zocht bij onze oosterburen boven de 100.000 uit.


Eind vorige maand stond de teller op 99.989 asielaanvragen. Zo'n 12 procent van de asielzoekers die naar Duitsland kwamen zijn vluchtelingen uit Syrië. Daarmee staat Syrië echter niet op één voor wat betreft land van herkomst, dat is Servië. Dat meldt de NOS vrijdag.

Ook in Nederland is het aantal asielzoekers dit jaar hoger dan vorig jaar. Tot 1 oktober werden er 11.359 asielaanvragen gedaan. Daarmee lijkt het jaartotaal van 13.095 aanvragen van vorig jaar overtroffen te worden.

http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2013/12/asielzoekers_overspoelen_duits.html#

[COLOR=Red]Eigen mening;[/COLOR]
Er moet iets gebeuren want zo gaat het allemaal niet meer. Duitsland, Nederland, België en nog andere landen kunnen asielzoekers niet blijven opvangen. Er zijn nu al bijna geen opvangen meer en werk er moet dringend iets gaan veranderen in die landen. Wij kunnen mensen niet blijven opvangen dat gaat ten koste van de mensen die afkomstig van het land zelf zijn.