PDA

Bekijk de volledige versie : Carcela breekt wellicht enkel en revancheert zich met slag na schandalige fout Ruytin


joren.a*dries
8th December 2013, 19:20
Mehdi Carcela heeft wellicht een enkelbreuk opgelopen na een schandalige fout van OHL-spits Björn Ruytinx, die wegkwam met een gele kaart. Carcela zelf kreeg (terecht) rood voor een slag toen de speler van Standard zich revancheerde. Het trieste dieptepunt van deze achttiende speeldag is te zien op onderstaande video. Het bleef uiteindelijk bij 0-0, waardoor Club Brugge tot op twee punten nadert.

Carcela breekt wellicht enkel en revancheert zich met slag na schandalige fout Ruytinx
In het slot van de eerste helft tussen OH Leuven en Standard vielen plots twee rode kaarten. De wedstrijd baarde in de eerste veertig minuten een muis tot Cerigioni van het veld gestuurd werd. De Italiaanse Belg haalde Carcela onderuit langs achter en kreeg meteen rood van Tim Pots. Een hard verdict voor de thuisploeg.

Dat vond blijkbaar ook Bjorn Ruytinx. Enkele minuten na de rode kaart ging hij vol in op de enkel van Carcela. Een schandalige fout van de spits die slechts geel kreeg. De poppen gingen pas echt aan het dansen toen Ruytinx nog eens kwam glimlachen toen hij Carcela zag kronkelen van de pijn. De Marokkaan stelde zich meteen recht en sloeg 'El Toro' in het gezicht. Tim Pots trok meteen rood. Een domme actie van Carcela al was het begrijpelijk na de vele fouten die hij ter verduren kreeg. De middenvelder moest trouwens van het veld gedragen worden, gevreesd wordt dat zijn enkel gebroken is. Dat vertelde de dokter van Standard aan de camera's van Sporting Telenet.

bron HLN
http://www.hln.be/hln/nl/1285/Jupiler-Pro-League/article/detail/1754419/2013/12/08/Carcela-breekt-wellicht-enkel-en-revancheert-zich-met-slag-na-schandalige-fout-Ruytinx.dhtml

mening
Ik vind het erg dat je als topvoetballer iemand een blessure geeft en zeker als het de enkel is. maar ik vind de reactie van carcela wel terecht maar toch mag het niet.Ruytinx lacht ook als carcela naar zich toekomt en dat kan ook niet.Tim Pots de scheidsrechter begaat hier ook een zeer grote fout om het MAAR een gele kaart tegeven en dan krijg je zulke reactie op het veld. de scheidsrechter begaat later de wedstrijd ook nog een fout.