PDA

Bekijk de volledige versie : Twee gewonden bij schietpartij op militaire basis in VS


S*ana.Snoeijs
25th October 2013, 07:58
Door: redactie
24/10/13 - 21u03 UPDATE

Bij een schietpartij op een marinebasis in Millington in de Amerikaanse staat Tennessee zijn twee mensen gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden. De basis is tijdelijk gesloten. Dat hebben de Amerikaanse strijdkrachten via Twitter laten weten.

Volgens het Amerikaanse tv-station NBC zijn de gewonden niet in levensgevaar. Er zou een ruzie zijn ontstaan in een wapenopslagplaats. Daarop heeft een medewerker van de basis een ander in zijn been geschoten.

In september nog schoot een man op een marinebasis in Washington 12 mensen dood.

Eigen mening:
Eigenlijk verschiet ik hier niet van, de Amerikaanse militairen zijn totaal niet getraind. Sommigen moeten maar een opleiding van 6 weken volgen om zich militair te mogen noemen. Ze zijn dan fysiek getraind maar niet psychisch. Deze militairen worden dan naar het buitenland gestuurd en dan krijg je gevallen zoals militairen die op lijken urineren. Of zoals nu het geval blijven ze in het binnenland en kunnen ze hun emoties niet bedwingen met het gevolg dat ze op elkaar beginnen te schieten. De VS zou hun beter is een degelijke opleiding geven dan kunnen ze dingen zoals dit vermijden.

Bron: De Redactie, Twee gewonden bij schietpartij op militaire basis in VS, 24 oktober 2013, (www.hln.be )