PDA

Bekijk de volledige versie : Nieuwe infoborden vallen niet in de smaak, wat vindt u?


i*is.huybrechts
18th October 2013, 18:49
Nieuwe infoborden vallen niet in de smaak, wat vindt u?

Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois (N-VA) en Toerisme Vlaanderen hebben gisteren de 39 nieuwe ontwerpen voorgesteld van de toeristische infoborden, met foto's van topfotograaf Carl De Keyzer. Die vervangen de bruine borden langs de Vlaamse snelwegen.

De oude bruine toeristische borden met pictogrammen dateren uit de jaren tachtig en waren dringend aan vervanging toe. In totaal krijgen 23 steden en 14 groene regio's een nieuw bord, maar niet iedereen is zo tevreden met het eindresultaat. "Hopeloos ouderwets", "slordig" en "niet geslaagd", klonk het scherp op Twitter. En ook vele gemeenten sparen hun kritiek niet.

Het Agentschap Wegen en Verkeer plaatst de borden, die u hier kan bekijken, in de loop van 2014 langs de snelwegen. Het totale kostenplaatje van de vernieuwingsoperatie wordt geraamd op 550.000 euro.

Wat vindt u eigenlijk van de nieuwe borden? Laat het ons weten via de reacties.

FOTOSPECIAL Dit zijn ze: http://www.hln.be/hln/nl/8798/reizen/photoalbum/detail/1725090/1327318/0/Dit-zijn-ze-de-nieuwe-toeristiche-infoborden.dhtml

http://www.hln.be/hln/nl/1901/reisnieuws/article/detail/1725091/2013/10/18/Nieuwe-infoborden-vallen-niet-in-de-smaak-wat-vindt-u.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily

Persoonlijke reactie:

Ik vind het eerder geschikt als postkaart niet als infobord. Volgens mij leidt het de chauffeur ook te hard af op de autosnelwegen of komt het niet duidelijk genoeg over.