PDA

Bekijk de volledige versie : Jongen (5) van school gestuurd voor maken van handgebaar


Melissa Van Ostaeyen
10th January 2013, 17:54
Een jongetje van vijf werd van school gestuurd in Chickasha, Oklahoma omdat hij met zijn hand een pistool maakte en 'pang, pang!' riep. Dat viel niet in goede aarde bij de schooldirectie en zo miste de knul het jaarlijkse kerstfeestje.

Jarred Moomaw zei dat hij het voor de lol deed toen hij aan het spelen was maar dat zag de directie anders. Volgens de directie had het incident plaats na de schietpartij in de Sandy Hook school in Connecticut en dus kon het niet. "Het was niet de eerste keer dat hij het op school deed. Ik denk dat het wel de eerste keer was dat het opviel omdat het net na de schietpartij gebeurde en daarom werd hij gestraft", denkt zijn moeder April Moomaw.

De Amerikaanse blijft ervan overtuigd dat haar zoontje niks verkeerd deed en de school op een andere manier kon reageren. Ze wou tegen de schorsing geen beroep aantekenen omdat het slechts een dag betrof, meldt KOCO Eyewitness News 5.

Bron: HLN.be
Mening: Ik vind het geen klein beetje belachelijk dat een kind van vijf hiervoor van school gestuurd wordt. Binnenkort morgen kleuters nog geen cowboy meer spelen omdat het de volwassenen ongemakkelijk doet voelen. Kinderen bang maken voor alles wat nog maar aan een drama kan herinneren, gaat de sfeer op school zeker niet helpen.