PDA

Bekijk de volledige versie : Kimble?


Davy V.H.
15th October 2004, 00:27
Iedereen heeft wel op het nieuws die exentrieke duitser gezien zeker. Kim Schmits die even bleef filmen na een ongeval toen het slachtoffer nog op de weg lag...

Hier is zijn website...

Hier (www.kimble.org)


Mijn god die heeft dus een torenhoog ego he... niet te geloven :rolleyes:

sophiekecools
19th October 2004, 11:07
de beelden een dag na het ongeval... hij scheurde overal tussendoor tegen weerzinwekkende snelheden... veroorzaakte heel vaak bijna een ongeval... wat een gek...
al chance, dat we nt allemaal zulke dingen doen, gewoon voor de kick/om op te vallen...

hoewel de beelden me ook wel een beetje deden denken aan de Gumball race...
Ook super gevaarlijk, maar wel gaaf... (sorry vr diegenen die ik hiermee choqueer :-p)

Barst
19th October 2004, 14:00
... dus achter dat engelke gaat er een sophieke schuil die dat Gumballgedoe cool vindt... Maar wat is volgens jou dan het verschil tussen het eerste deel van je vorige mail en de Gumball-'rallye'??

Overigens: Schmitz is een van de deelnemers... :eek:

Barst
20th October 2004, 21:35
Casaer wil straatracer van Internet


BRUSSEL - De Telefacts-uitzending over de straatrace van de Duitse miljardair David Kimble lokt verontwaardigde reacties uit. Kamerlid Dylan Casaer (SP.A) vraagt minister van Justitie Onkelinx (PS) te onderzoeken of de website van Kimble van het Internet kan worden geweerd. Heel wat jongeren reageren er lovend op de 'prestaties' van de Duitser.


- Wat stoorde u aan de uitzending van Telefacts?
In de uitzending was te zien hoe Kimble met zijn auto tegen bijna 270 km per uur over de Belgische wegen raasde. Hij maakte hierbij 733 verkeersovertredingen in korte tijd. Het is duidelijk dat hij alle mogelijke verkeersregels negeerde en geen enkel respect voor de andere weggebruikers toonde. Die werden door zijn race herhaaldelijk en met opzet in gevaar gebracht. Kimble gebruikt zijn wagen als een wapen om 'fuck you' te zeggen tegen de mensen. Ik vind het programma verdacht veel lijken op een verheerlijking van een verkeersterrorist. Veel jongeren voelen zich hierdoor aangesproken, zoals blijkt uit de bewonderende reacties die Kimble krijgt op zijn website.

- Wil u dit soort programma's verbieden?
Ik heb geen bezwaar tegen het programma zoals het uitgezonden werd op VTM. Wat ik wel tot elke prijs wil vermijden is dat dit soort dingen in een vervolgreeks op tv komen. 'Het leven zoals het is: straatraces' of zoiets. Waar volgens mij het echte probleem zit, is in het circuleren van dit soort filmpjes op het Internet.

- Wat wilt u daar concreet tegen beginnen?
Ik ben van plan aan Minister van Justitie Laurette Onkelinx te vragen te onderzoeken of websites die straatraces verheerlijken en mensen tot straatraces aanzetten van het web kunnen worden geweerd.

- Hoe ziet u dat praktisch gebeuren?
Als de grote providers in ons land, met name Skynet en Telenet de toegang tot deze sites afsluiten, zijn we al een eind op de goede weg.

- Is dat ooit eerder gebeurd?
De mogelijkheid bestaat, maar ze wordt zelden toegepast. Vorig jaar is er een onderzoek geweest naar de website van de Tuf Tuf-Club, waarop te zien was hoe je een flitspaal kan vernietigen. De leden van de club hebben toen zelf het initiatief genomen om deze website te verwijderen. Misschien is iets dergelijks hier ook mogelijk.''


20/10/2004 (nc)

©Copyright De Standaard

sophiekecools
21st October 2004, 18:35
sorry, mr zoiets als de 'gumballrace' vind ik bangelijk!!
ZOLANG er nix gebeurt....

het houdt een enorm risico in, en ikzelf zou tg zo'n snelheid niet kunnen rijden...

mr toch boeit het mij... sorry ieders zijn passie...

Davy V.H.
22nd October 2004, 10:26
Video van het nieuws (http://www.ultimaterally.com/vtm.wmv)


Hij kicked erop he... :eek:


Het ongeval zelf...

KLIK (http://www.ultimaterally.com/kimblenews2.wmv)


Discussieforum van de zaak (op de site van Kimble)

KLIK (http://www.ultimaterally.com/board/viewtopic.php?p=6753&sid=1306fa9b91b6799af2f05e7b5850c9b5#6753)


Gastenboek van Kimble (laat u gaan zou ik zeggen) :)

KLIK (http://www.kimble.org/cgi-bin/guestbook)

SuperJef
17th November 2004, 19:00
Ik vind de gumball rally ook cool. Nu gaat kimble zijn eigen rally organiseren. De ultimate rally. Die mannen delen allemaal dezelfde passie : snelheid en auto's. Ze hebben gewoon het voordeel dat ze stinkend rijk zijn. Ik ben ook een member op het forum van kimble. Ik heb me daar al ziek gelachen. Toen het uitlekte dat Dylan Casaer (SP.A) de site van de UR wilde verbieden vroeg kimble het adres van die site. 5 minuten later lag de site plat. Hij zegt zelf niets gedaan te hebben maar vermits hij vroeger in het hacker milieu zat denk ik niet dat je het ver moet gaan zoeken. soit , Ik denk ook dat die vrouw of dat ding dat lijkt op een vrouw gewoon van de gelegenheid gebruikt gemaakt heeft om wat geld bij te verdienen. Ze heeft het volgens mij veel erger gemaakt dan het werkelijk was. Maarja , als er geld te rapen valt , dan zijn de meeste mensen er snel bij. Maar het interesseert kimble zelf geen bal. Ultimate Rally rulez ! :p

Jonas
17th November 2004, 20:20
allee, gij. stel je eens voor dat je rustig daar in Antwerpen aan het rijden bent en er komt zo'n zot door het rood gereden en botst. Een hoop miserie volgens mij. Jij kan er niets aan doen en die zot wil gewoon kicken! tssss
En is het trouwens niet strafbaar om bij een gewonde te staan en niet te helpen? We moeten nu ook niet schijnheilig gaan doen, vind ik eigenlijk. :o Hoeveel mensen stoppen er als ze een ongeval zien gebeuren? Is dat dan ook strafbaar?
Maar die rally is inderdaad wel cool, zolang er dus niets gebeurt. Maar hoelang gaat dat duren? Beter voorkomen dan genezen, niet waar?

SuperJef
17th November 2004, 21:35
Ze hebben die vrouw geholpen. Ze hebben de ambulance gebelt. Wie weet hadden ze geholpen hadden ze het alleen nog maar erger gemaakt daar zij niet beschikken over de medische kennis. Ten tweede dacht ik dat het niet bewezen was dat ze door het rood reden? Ze hebben gewoon gestopt en de ambulance gebelt, ik denk niet dat daar iets op aan te merken valt? Ik denk ook niet dat jij hoeft de oordelen dat Kim Shmitz zot is of niet..

Jonas
18th November 2004, 13:19
nee nee, tuurlijk niet. begrijp me niet verkeerd.
ik bedoelde met 'zot' niet specifiek schmitz. hoewel, ik moet toegeven dat ik dat toch niet echt normaal kan noemen. Stel je eens voor dat iedereen dat gaat doen? Zoiets moet toch bestraft worden, niet? Als dat kan doorgaan, waar gaat dat dan naartoe? Het is niet dat er geen rallygelegenheden genoeg zijn, wel? Volgens mij is de openbare weg waarop het gewone verkeer zijn gang gaat niet de ideale en geschikte plaats om te racen. Pas op, die mens kan een stukske autorijden en dat is wel chique! Respect voor de man, maar niet voor de manier waarop hij zijn racekunsten laat zien. I'm sorry. En er valt inderdaad wat tegen in te brengen dat die vrouw wat geld geroken heeft. Maar dat laten we in het midden. Ook daar kunnen wij volgens mij niet over oordelen...

katleen
18th November 2004, 17:08
Vind iemand dat normaal? Ik vind zoiets verschrikkelijk! Ik heb al verschillende mensen weten sterven in het verkeer, en ik vind de openbare weg helemaal géén speelplaats voor onverantwoordelijke "volwassenen". Ik hoop dat de personen die dit soort activiteiten steunen en 'graaf' vinden ook de keerzijde van zulk gedrag zien!

SuperJef
18th November 2004, 17:42
Ik dacht dat die man al verscheidene boete's heeft gekregen? dus hij is wel degelijk gestraft geweest om de dingen die hij gedaan heeft. Hij had ook niks met het ongeval te maken eigenlijk. De media heeft gewoon gebruik gemaakt van de persoon kimble. Wist je trouwens dat de media foto's van zijn site heeft gebruikt zonder toestemming te vragen.. Dit mag ook niet. Een vriend van mij zijn internetverbinding werd zelfs verbroken door telenet omdat hij soms op het board van kimble zat. Dit heeft telenet zelf telefonisch bevestigd. Waar gaat dat naartoe?

Ik heb al verschillende mensen weten sterven in het verkeer, en ik vind de openbare weg helemaal géén speelplaats voor onverantwoordelijke "volwassenen".

Euh sorry maar ik denk dat deze man een voorbeeld is qua verantwoordelijkheid opnemen. Als hij iets heeft misdaan ontkent hij het niet en stelt zich volledig akkoord met de sanctie's die eraan vasthangen. En ik kan me ook niet herinneren dat deze man ooit al iemand heeft doodgereden ofzo.. Ik denk dat vele mensen hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

katleen
19th November 2004, 15:31
Wil je zeggen dat hoe hij op de baan rijd een voorbeeld is?
Sorry daar is mijn verstand écht te klein voor en ik kan mij der heel kwaad in maken als ik hoor dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt.. Als hij écht verantwoordelijk is zou hij helemaal niet zo de baan op komen en zijn leven en dat van andere mensen riskeren! :mad:

SuperJef
19th November 2004, 15:59
Wil je zeggen dat hoe hij op de baan rijd een voorbeeld is?
Sorry daar is mijn verstand écht te klein voor en ik kan mij der heel kwaad in maken als ik hoor dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt.. Als hij écht verantwoordelijk is zou hij helemaal niet zo de baan op komen en zijn leven en dat van andere mensen riskeren!

Sorry maar ik kan er ook niets aan doen dat je verstand zo klein is. Ik heb niet gezegd dat hij op de baan een voorbeeld is, ik heb gezegd dat hij een voorbeeld is van hoe hij zijn verantwoordelijkheid opneemt.

Als hij iets heeft misdaan ontkent hij het niet en stelt zich volledig akkoord met de sanctie's die eraan vasthangen. En ik kan me ook niet herinneren dat deze man ooit al iemand heeft doodgereden ofzo.. Ik denk dat vele mensen hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

katleen
20th November 2004, 13:09
Ik vind het nu ni nodig om mij persoonlijk te beledigen.. Als ik u verkeerd begrepen heb sorry dan, maar dan kunt ge da gewoon zeggen..
En ik dacht dat deze site der was zodat iedereen zijn mening kan zeggen, correct me if I'm wrong!

SuperJef
20th November 2004, 13:31
Ik zei toch niets beledigend.. je zei het zelf.. Sorry daar is mijn verstand écht te klein voor Ik bedoelde het alleszins niet beledigend.. Vrije meningsuiting ten top! :D

katleen
20th November 2004, 14:10
Vrije meningsuiting ten top! :D

mij zul je dat zeker niet horen tegenspreken! :D