PDA

Bekijk de volledige versie : Duitser opgepakt die taxirit wou betalen met marihuana


niels.geboers
30th April 2012, 13:19
Duitser opgepakt die taxirit wou betalen met marihuana


Wat doe je als je niet genoeg geld op zak hebt om je taxirit te betalen? Je schuld aflossen met marihuana. Dat is althans wat een dronken man uit München probeerde. De chauffeur weigerde echter op het aanbod in te gaan en verwittigde de politie.

Zij beslisten om de 30-jarige man op te pakken zijn woning te doorzoeken. Daar troffen ze 31 cannabisplanten, hasjolie en 350 gram marihuana aan.

De man, die uiteindelijk werd vrijgelaten, verklaarde dat de items op zijn appartement enkel voor persoonlijk gebruik waren.

http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1431114/2012/04/29/Duitser-opgepakt-die-taxirit-wou-betalen-met-marihuana.dhtml

--------------------------------------------------------------------------------------

Het verontrust mij dat ze dit zelfs al doen. Drugs komt tegenwoordig veel te veel voor. Ze moeten drugs helemaal verbieden. Geen regel van dat je aantal gram op zak hebben. Alles verbieden, drugs heeft voor mij geen enkele positieve kant. Alleen dat dit pijnstillend zou werken maar daar is ook nog andere medicatie voor. Als ze het al in hun hoofd halen om de taxi met drugs betalen, is het een teken dat ze bijna voor niets meer terug deinzen.