PDA

Bekijk de volledige versie : Nederlandse peuter (1) is jongste voetbaltalent


Elise_v
21st April 2011, 12:04
In Nederland lopen ze hoog op met Baer van der Meij, een peuter uit Venlo die bijzonder goed overweg kan met de bal. Een video van de pas anderhalf jaar jonge Baer is een dikke hit op YouTube. In het filmpje trapt hij drie ballen achter elkaar feilloos in een speelgoedkist. Het gerenommeerde Amerikaanse sportblad Sports Illustrated koos het filmpje van de peuter uit tot 'Sports video of the Day', terwijl Baer ook al te zien was de website van CNN. De krant 'De Telegraaf' pikte de video op en brengt morgen een uitgebreid 'interview' met het jongste Nederlandse voetbaltalent. (odbs)

Bron: De Morgen, 21/04/2011
http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1253831/2011/04/21/Nederlandse-peuter-1-is-jongste-voetbaltalent.dhtml

Mening: Het filmpje is wel de moeite waard om te bekijken. Het kan toch geen toeval meer zijn dat een jongetje van anderhalf jaar drie keer na elkaar de bal in de mand stampt? Hij is met zijn filmpje zelfs al 'bekend' in Amerika nu! Baer van der Meij, daar gaan we volgens mij nog veel van horen als hij zo verder blijft doen!

Jynthe
26th April 2011, 20:25
Leuk filmpje! Maar kunnen we een kleintje van 1 dat 3 ballen in een kist gestampt krijgt, dan maar meteen een 'voetbaltalent' noemen? Oke, het is misschien wel héél toevallig dat de bal 3x in de kist belandt, maar misschien speelt het kind nu eenmaal erg graag met de bal en is dit een 'kunstje' dat hij zichzelf doorheen de maanden heeft aangeleerd!

Want zeg nu zelf, als een kleutertje enkele koprollen etc uitvoert, maakt dat het kindje toch ook nog niet meteen een acrobatisch talent? :)

Het zou natuurlijk wel leuk zijn voor deze jongen als er uiteindelijk toch een carrière als voetballer uit voortkomt, maar dan zal hij binnen een jaar of 10 nog veel mogen trainen, net als elke andere voetballer!