PDA

Bekijk de volledige versie : Ex lijmt penis vast uit wraak


katleen
4th November 2005, 11:57
Ex lijmt penis vast uit wraak

GREENSBURG - Een Amerikaan eist van zijn ex-vriendin een schadevergoeding van dertigduizend dollar omdat ze zijn geslachtsdeel vastlijmde aan zijn buik.

Na een relatie van tien maanden gingen Kenneth Slaby uit Pittsburgh en Gail O'Toole in 1999 uit elkaar. Hoewel Slaby volgens de gerechtelijke aanklacht een andere relatie kreeg, nodigde O'Toole hem in mei 2000 bij haar thuis uit. Slaby ging er op in. Bij zijn ex thuis viel hij op een gegeven moment in slaap.
Toen hij wakker werd, merkte hij dat O'Toole zijn penis met superlijm aan zijn buik had geplakt, zijn billen aan elkaar had gelijmd en met nagellak een vloek op zijn rug had geschreven, allemaal uit wraak voor hun breuk.

O'Toole heeft schuld bekend aan mishandeling en zes maanden voorwaardelijke celstraf opgelegd gekregen, maar dat heeft Slaby geen genoegdoening verschaft. In een civiele procedure eist hij nu een schadevergoeding.

bron: de standaard online

wim leenaerts
4th November 2005, 15:29
Vrouw lijmt penis van ex-vriend vast aan zijn buik
In Westmoreland (Amerika) is een vrouw veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van zes maand omdat ze haar ex-vriend aangerand heeft. Ze lijmde zijn penis vast aan zijn buik, zijn testikel aan zijn been en plakte ook de kaken van zijn billen aan elkaar vast.

Vijf jaar geleden was Ken Slaby dolverliefd op Gail O'toole. Er kwam zelfs een relatie van, maar de vrouw hield die affaire al snel voor bekeken. Toch bleef hij al die tijd op meer hopen en vorig jaar leek zijn droom eindelijk uit te komen: Gail nodigde hem bij haar thuis uit voor een verzoenend gesprek.

Stoppen slaan door

Toen Ken zijn nieuwe liefde ter sprake bracht, sloegen de stoppen bij Gail echter door. Ze zinde op wraak en wachtte geduldig tot haar ex in slaap gevallen was. Dan ging ze tot actie over: ze lijmde zijn penis vast aan zijn buik, zijn testikel aan zijn been en plakte ook de kaken van zijn billen aan elkaar vast. Als toemaatje goot ze nog verschillende flesjes nagellak over zijn hoofd heen.

Toen de man wakker werd, kreeg hij te horen dat hij niet langer gewenst was. Na een vernederende tocht van anderhalve kilometer te voet vond hij eindelijk een telefoon om de hulpdiensten te bellen. In het ziekenhuis zat er voor de verpleegsters niets anders op dan de lijm er eigenhandig af te trekken. Uiteindelijk zou Slaby er zware brandwonden en een verkleuring van zijn haar aan overhouden.

Schadevergoeding?

Volgens de advocaat van O'Toole ging het om een louter seksuele daad en gebeurde de marteling met toestemming van haar ex-vriend. De originele uitleg werd echter niet gesmaakt door de jury en de vrouw heeft nu een voorwaardelijke celstraf van zes maand aan haar been. Later op de dag beslist de jury nog of de man recht heeft op een schadevergoeding van 24.860 euro.

Bron: www.hln.be