PDA

Bekijk de volledige versie : Bracke naar N-VA... Wat ervan te denken?


Barst
6th May 2010, 00:35
Siegfried Bracke naar N-VA... Wat moet ik daarvan denken?

http://actualiteit.org/forums/showthread.php?t=29863

Bij optie vier:

http://actualiteit.org/forums/showthread.php?t=29862 ;)

Lindsey Theys
6th May 2010, 09:01
Eigen mening:

Ik vind dit een hele goede zet van Siegfried Bracke, maar ook van de N-VA. Ik denk dat ze hier enorm veel voordeel uit gaan halen. Veel mensen zijn momenteel hun geloof in de politiek volledig kwijt en denken dat een bekende buitenstaander de problematiek mee kan oplossen. Op deze manier gaat de N-VA veel stemmen krijgen, omdat mensen niet meer weten voor wie ze nu nog moeten stemmen! Juist daarom vind ik dit een zeer tactische zet van N-VA.

Waar ik het wel iets moeilijker mee heb, is het feit dat Siegfried Bracke wil op komen in de kieskring Oost-Vlaanderen. Hij woont momenteel in Mol, provincie Antwerpen, en kan bijgevolg momenteel nog niet opkomen voor de lijst in Oost-Vlaanderen. Je kan pas opkomen in een kieskring als je in die kieskring zelf woont, daarom vond hij er niet beter op om te verhuizen. Hierdoor zal hij wel kunnen opkomen in de provincie Oost-Vlaanderen. Hierbij stel ik mij de vraag : ”Waarom kan hij niet gewoon opkomen in Antwerpen? “.

liesanne.adriaenssens
8th May 2010, 19:21
Even een pessimistisch antwoordje (half als grap dus vat het niet te serieus ;) alvorens ik dit berichtje enorm vaak als quote zie)

De politiek trekt momenteel toch op niets, dus dit kan er zonder problemen bij.