PDA

Bekijk de volledige versie : Kinderen niet, honden wel...


Barst
17th October 2005, 13:18
Kinderen niet welkom in hotel, honden wel


Kinderen zetten het hotel op stelten.Een sjiek Oostenrijks hotel laat geen kinderen meer toe. Honden zijn echter nog wel welkom. Roland Ballner, de 38-jarige eigenaar van Hotel Cortisen, zegt dat de kinderen zich altijd slecht gedragen en eigenlijk meer last betekenen dan wat anders.


Boekingen stromen binnen
Hij beweert dat de boekingen binnenstromen sinds hij aankondigde kinderen jonger dan twaalf te weigeren vanaf mei volgend jaar. Honden mogen echter nog wel binnen omdat ze zich veel beter gedragen dan de kinderen en zijn hotel niet zo erg vandaliseren.

Zijn eigendom is gelegen in één van de beste locaties op de St. Wolfgang, nabij Gmunden aan het Wolfgangsee meer. "Mijn gasten hebben recht op stilte en ontspanning zonder het lawaai van kinderen."

Schuld bij de ouders
"In de meeste gevallen waar ze het te bont maken ligt de schuld bij de ouders. Ze hebben blijkbaar de indruk dat ze hier zijn voor ontspanning en trekken zich niets aan van het wangedrag van hun kroost."

Ballner heeft naar eigen zeggen 2,5 miljoen euro in zijn hotel geïnvesteerd en kan niet toelaten dat "kinderen met viltstiften op witte lederen zitbanken zitten te krabbelen" en andere vandalenstreken uithalen.


Weblog HLN, 16/10/05 22u08

Davy V.H.
17th October 2005, 13:48
Haha... en de kinderen (en de 'i don't give a f*ck attitude' van de ouders) van vandaag kennende moet ik hem toch wel een beetje gelijk geven hoor.