PDA

Bekijk de volledige versie : Extra pechverhelpers voor eerste vrieskou


Thomas Cools
14th December 2009, 15:02
09:29 Vannacht dook de thermometer voor het eerst opnieuw onder nul en dus hadden veel mensen vanochtend problemen bij het starten van de auto. VAB, die uit voorzorg extra pechverhelpers had klaarstaan, heeft al dubbel zoveel oproepen ontvangen dan op een normale ochtend. Bij Touring noteren ze een stijging van 10 percent.

De ongelukkige automobilisten hadden vooral te kampen met startproblemen ten gevolge van een falende batterij. Volgens VAB hoeven bestuurders nog niet te vrezen voor vastgevroren onderdelen. Dat komt bij deze temperaturen amper voor.

De traditionele startproblemen lieten dit jaar wel lang op zich wachten. Normaal komen de eerste oproepen ergens begin november voor.

Bron: GVA.be

Eigen mening:
Gelukkig dat de mensen van de VAB overal en op elk moment van de dag te raadplegen zijn. Zonder deze mensen was het vanmorgen een fiasco geweest voor de meeste mensen. Als de mensen slimmer waren geweest hadden ze hun auto gewoon in de garage gezet zodat hun auto warmer stond dan buiten. Maar dan hadden de mensen van de VAB natuurlijk geen werk gehad. :)