PDA

Bekijk de volledige versie : Man aait over kop gulzige haaien vanop lijk walvis


Véronique.Segers
6th December 2009, 13:19
zo 6-11-2009
bron: GVA.be

Man aait over kop gulzige haaien vanop lijk walvis

Natuurliefhebber Leon Deschamps heeft op een wel erg aparte manier willen aantonen dat tijgerhaaien niet zo bloeddorstig zijn als algemeen aangenomen.

Hij ging als het ware op een walvissenlijk staan waaraan de haaien gulzig aan het knagen waren. Hij wreef ook enkele keren over de kopjes van de haaien.

"Ze zijn niet agressief, en dit is een efficiënte manier om dat aan te tonen", aldus de dertiger. "Tijdens het eten zouden ze nog het woest moeten zijn."

Deschamps voerde zijn stunt uit in het westen van Australië. Een woordvoerder van het Department of Environment and Conservation bekritiseert de daad als "uiterst onverantwoord en gevaarlijk gedrag, dat mensenlevens op het spel zet". Bovendien zou het ook illegaal zijn om walvissen aan te raken.


eigen mening:
Allereerst vind ik dit echt een boecht-onderwerp.
Het is natuurlijk wel illegaal om een walvis aan te raken, maar de walvis was al wel dood. En de personen in kwestie doen dit enkel voor de wetenschap.
Tenslotte weten de personen waaraan ze beginnen. Dus laat ze toch gewoon doen. De Department of Environment and Conservation kan zich beter bezig houden met nuttige dingen zoals bijvoorbeeld de walvisjacht!

Véronique.Segers
8th December 2009, 19:50
[QUOTE=Véronique.Segers]zo 6-11-2009
[/QUOTE]

Datum verkeerd --> moet zondag 6 / 12 / 2009 zijn !!!

thomasopdebeeck
10th December 2009, 21:19
Ik wil hier wel 1 ding duidelijk maken en dat is dat de persoon in kwestie NIET bij de haaien in het water zat --> Als je een tijgerhaai voerdert kan je hem aaien want hij zal je niks doen TOTDAT je bij hem in het water zit en volledig weerloos bent , want (en dat vergeten mensen nogal eens) een haai is en blijft een roofdier dat erop getraind is om dieren in zee te vangen dus ook een mens als hij er de kans toe krijgt.

p.s: Misschien een handig weetje over een tijgerhaai --> Deze haai eet ALLES wat hij in het water vind en kan opeten (er zijn al tijgerhaaien gevonden met kilo's nummerplaaten en oud schroot in hun maag omdat ze dit kunnen eten en dus doen ze dit ook) dit zit in hun natuur dus als deze persoon in kwestie met de tijgerhaaien in het water zou zitten zou hij deze ervaring niet meer kunnen navertellen.