PDA

Bekijk de volledige versie : .pdf naar .doc omzetten


wim leenaerts
18th March 2009, 09:23
Pdf naar Word omzetten
Gratis bewerkbare bestanden


Pdf-bestanden hebben als nadeel dat ze niet zo makkelijk te bewerken zijn. De website PDF-to-Word brengt daar verandering in en maakt een Word-versie van zowat elk pdf-bestand.

De werkwijze is bijzonder eenvoudig. Je surft naar www.pdftoword.com, klikt bij stap 1 op BLADEREN en selecteert een pdf-bestand op je harde schijf. In stap 2 moet je aanduiden of je een .doc- of een .rtf-bestand wil, en in stap 3 moet je een geldig e-mailadres opgeven.

Als je op CONVERT klikt, wordt het bestand namelijk omgezet en naar je mailbox verstuurd. Het resultaat mag absoluut gezien worden, want PDF-to-Word zorgt er niet alleen voor dat je de tekst van een pdf-bestand kan bewerken, maar maakt ook gebruik van alle trucjes in Word om zo dicht mogelijk de opmaak van het pdf-bestand te benaderen.

Bron: E-clickx

Barst
18th March 2009, 09:37
Zeer welgekomen! :thumbsup:

Believing Bart
18th March 2009, 15:34
Wat is .rtf?

MinkeVanHoof
18th March 2009, 18:30
[QUOTE=Believing Bart]Wat is .rtf?[/QUOTE]

Rich text format denk ik.
Het zijn de bestanden die je maakt met Wordpad, dat zit basis bij je windows bij. Niet notepad (kladblok)! Het andere programma.

wim leenaerts
18th March 2009, 19:12
Je kan ook met Word zelf opslaan als .rtf
.rtf-bestanden kunnen ook door andere programma's dan Word gelezen worden. Maar waarom de meeste mensen dan nog .doc gebruiken weet ik eigenlijk niet... :confused: