PDA

Bekijk de volledige versie : Bier geeft Hamburg vleugels


Barst
24th September 2005, 23:32
Bier geeft Hamburg vleugels


De premie van 10.000 liter bier die brouwer Bitburger deze week uitloofde voor de eerste ploeg die kampioen Bayern München in de Duitse competitie zou verslaan, heeft Hamburger SV vleugels gegeven. De club van onze landgenoten Emile Mpenza en Daniel Van Buyten wist de concurrent uit Beieren met 2-0 te verslaan.

Bayern München won sinds maart maar liefst vijftien wedstrijden op rij in de Bundesliga. De wedstrijd tegen HSV was echter nog maar tien minuten oud toen Van der Vaart de bal in het net achter doelverdediger Oliver Kahn wist te krijgen. Het was al de vierde competitietreffer van de voormalig Ajacied voor zijn nieuwe ploeg. Na 60 minuten werd het 2-0, door Trochowski. De zege van HSV, die koploper Bayern nu tot één punt is genaderd, was niet onverdiend.

Hoe de 10.000 liter bier soldaat zal worden gemaakt, is nog niet bekend. De premie is bedoeld voor de supporters van de Noord-Duitse club. "We hebben niets tegen Bayern, maar het moet wat spannender worden. We hopen dat de fans worden aangespoord hun teams nog meer aan te moedigen dan ze gewend zijn", liet woordvoerder Dietmar Henle van Bitburger afgelopen week weten.


Weblog DS, 24/09/2005

Sven Neefs
25th September 2005, 13:11
voor 10000 liter bier wil ik ook wel is tegen Bayern shotte