PDA

Bekijk de volledige versie : Alleen bidden helpt nog om satan uit Witte Huis te houden


Barst
3rd November 2008, 22:35
Alleen bidden helpt nog om satan uit Witte Huis te houden


Veel blanke gelovige kiezers zien Obama niet zitten als president omdat hij zich heeft uitgesproken voor het recht op abortus. In tienduizenden kerken in de Verenigde Staten wordt daarom op dit eigenste moment gebeden om te voorkomen dat Barack Obama de nieuwe president van de Verenigde Staten wordt. De Democraat wordt met de antichrist vergeleken.


Volgens opiniepeiler Gallup wordt Barack Obama op dit moment gesteund door 28 procent van de religieuze kiezers. Dat is ongeveer gelijk met de steun die John Kerry in 2004 kreeg.


Homo's

Op verschillende plekken in het land vinden er bidsessies plaats tegen iedere politieke kandidaat die voor abortus is - er wordt immers ook een nieuw Congres verkozen. Zo wordt er al wekenlang op de trappen van het Capitool in Florida een marathongebed gehouden in de hoop dat God een anti-abortuskandidaat in het Witte Huis zal plaatsen.

De gelovigen aanroepen God ook om voorstanders van het homohuwelijk uit de politiek te weren want "we hebben nog maar een paar dagen om te bidden dat er iemand in het Witte Huis komt die het recht op leven en de heilige band tussen man en vrouw respecteert."


Blog DM, 03/11/08 (mvl)