PDA

Bekijk de volledige versie : Engelse les


Barst
26th August 2008, 02:17
Dronken racisten doden Qatarese jongen in Hastings


In de Engelse kuststad Hastings hebben dronken racisten vrijdag een groepje buitenlandse studenten aangevallen. De zestienjarige Mohammed Al-Majed uit Qatar liep daarbij zware verwondingen op en stierf twee dagen later in het ziekenhuis, meldt de Daily Mail. De tiener was op bezoek in het Verenigd Koninkrijk om zijn Engels te verbeteren en om meer te leren van de Britse cultuur en gebruiken.


Aanval

Samen met enkele vrienden verliet Mohammed vrijdagnacht iets voor twaalf uur een club voor buitenlandse studenten, toen ze zonder aanleiding werden aangevallen. Ze werden geschopt en geslagen, onder meer met glazen flessen. De aanvallers stampten herhaaldelijk op het hoofd van Mohammed voor ze hem voor dood achterlieten.


Daders

De daders zaten al een tijdje op picknickbanken aan een kebabzaak bier te zwelgen. De uitbater had de politie nog gevraagd een oogje in het zeil te houden, amper een uur voor de fatale aanval plaatsvond. Drie jongeren van 17, 18 en 20 jaar oud zijn aangehouden voor de aanval. Ze werden vrijgelaten op borgtocht.


Engelse les

In de historische kuststad Hastings volgen elk jaar zo'n 50.000 jongeren Engelse les.


Blog HLN, 25/08/08