PDA

Bekijk de volledige versie : Nieuwe - really sick! - hufterigheid


Barst
6th July 2005, 01:40
Serieverkrachtingen van tachtigjarigen in Parijse regio


Drie tachtigjarige Françaises werden tussen 27 en 30 juni verkracht of seksueel lastig gevallen in Essonne in de buurt van Parijs door drie gemaskerde jongeren, die telkens dezelfde handelwijze hanteerden. Dat is uit onderzoekskringen vernomen.

In de vooravond van maandag 27 juni drongen drie jongeren een kleine villa bewoond door een 85-jarige weduwe binnen door een openstaand venster, aldus de krant Le Parisien van dinsdag. Een van de jongelui verkrachtte de vrouw onder de bedreiging van een plastieken pistool, dat werd achtergelaten.

De volgende nacht werd een een tweede tachtigjarige verkracht in haar huisje. Het derde slachtoffer werd seksueel lastig gevallen in haar woning op 30 juni. De drie overvallen gebeurden in omringende dorpen.

De aanvallers gingen aan de haal met een magere buit: 40 euro cash, een bankkaart met code, enkele kartons wijn en wat juwelen. "We zijn er zeker van dat het om dezelfde bende gaat zelfs indien de getuigenissen van de slachtoffers, die in shock waren, elkaar soms tegenspraken", aldus een bron van het onderzoeksteam. (belga)

Weblog HLN, 05/07/05 17u40