PDA

Bekijk de volledige versie : Danses macabres opnieuw 'in'?


Barst
28th June 2005, 14:07
Geen toestemming verleend voor feestje op Merksems kerkhof


De familie Boljau uit Merksem is verontwaardigd omdat vrijdagavond een personeelsfeest op het kerkhof van Merksem werd gegeven. Volgens Antwerps schepen Erwin Pairon, die bevoegd is voor stedelijke begraafplaatsen, werd voor dat feest nooit toestemming gegeven.

Vrijdagavond hield het personeel van de Merksemse begraafplaats een personeelsfeest. Dit tot grote ontzetting van de familie Boljau wiens zoon er pas begraven werd. "We hebben nooit toestemming gegeven om daar een feest te houden", legt Pairon uit. "Wel is het toegestaan om op bepaalde locaties personeelsfeesten te houden buiten de kantooruren. Maar voor zulke locatie zouden we nooit toestemming geven."

Ondertussen schreef de schepen in naam van de stad een brief naar de familie Bojau met daarin verontschuldigingen. Of er nog een sanctie volgt voor het personeel zal afhangen van het desbetreffende departementshoofd. "Als bestuur gaan we wel een nogmaals een nota opstellen met daarin de nodige richtlijnen", aldus de schepen. (belga) :rolleyes:


Weblog HLN, 28/06/05 13u45