PDA

Bekijk de volledige versie : Uitpakken pakt verkeerd uit...


Barst
11th March 2005, 15:31
Vrouw verlaat man met twee penissen


Een Duitser die onlangs een tweede penis kreeg aangenaaid, is verlaten door zijn vrouw nadat ze het resultaat van de operatie had gezien. De 40-jarige Michael Gruber verloor enkele jaren geleden zijn penis bij een motorongeval. Plastische chirurgen slaagden er toen in om een nieuwe penis te vervaardigen uit weggenomen huid, been en andere stoffen.

Gruber kon met zijn nieuwe penis bij zijn 25-jarige vrouw een zoon verwekken. De man was niet tevreden en vroeg aan de chirurgen om hem een betere penis aan te naaien. Ze stemden daarin toe, maar omdat te doen, amputeerden de dokters nog niet zijn huidige penis. De operatie en aanhechting moest eerst succesvol verlopen, alvorens de chirurgen verdere stappen zouden kunnen ondernemen.

De man liep dus na de operatie met twee penissen rond. Toen hij die in het ziekenhuis aan zijn vrouw liet zien, pakte ze thuis meteen haar koffers en overwoog om de echtscheidingsprocedure in te zetten.

Michael Gruber is ervan overtuigd dat hij zijn vrouw terug kan krijgen, maar dan moet wel eerst de oude penis er af. Bij volgende operaties zullen zijn intact gebleven teelballen verbonden worden met wat nu zijn derde penis is. Een Duitse televisiezender maakte vorige week een documentaire over de hele historie.


Weblog HLN, 11-03-2005

Ellen VH
15th April 2005, 15:13
Haha, dat meen je hier niet?

Tja, kwestie van op het innerlijk van de mens vallen... :D

Maar ja, het moet natuurlijk wel een fameus zicht geweest zijn ;) :p

Hahahaha

wim leenaerts
15th April 2005, 21:08
[QUOTE=Barst]De 40-jarige Michael Gruber verloor enkele jaren geleden zijn penis bij een motorongeval.[/quote]
http://www.smiliez.nl/Smiliez/huilen/huil_9.gif gruwelijk...

Plastische chirurgen slaagden er toen in om een nieuwe penis te vervaardigen uit weggenomen huid, been en andere stoffen.
Hoe moet dat eruit gezien hebben, again: gruwelijk...

Barst
15th April 2005, 21:23
[QUOTE=wim leenaerts]http://www.smiliez.nl/Smiliez/huilen/huil_9.gif gruwelijk...
[/QUOTE]

Leuk smilie'tje!