PDA

Bekijk de volledige versie : Vlaamse Infolijn wordt 1700


Barst
6th December 2006, 12:27
Vlaamse Infolijn wordt 1700


Jaarlijks nemen ruim één miljoen mensen contact op met de Vlaamse Infolijn. Maar ondanks het succes blijken veel mensen het lange telefoonnummer van de dienst niet te kennen. Daar komt nu verandering in, met een nieuw verkort nummer en tegelijkertijd ook een nieuwe naam: 1700.


De taken van het gratis informatieloket, dat al zeven jaar voor overheidsinformatie zorgt, blijven dezelfde. Vlamingen kunnen er terecht voor alle mogelijke vragen aan de overheid, van informatie over studietoelagen en over subsidies voor energiebesparende maatregelen tot de contactgegevens van overheids- en andere nuttige diensten.

Om het grote publiek in te lichten over de veranderingen bij de infolijn komt er in de komende dagen een grote informatiecampagne. Vlaams minister-president Yves Leterme wil op termijn ook andere infolijnen van de Vlaamse overheid bij het nummer 1700 onderbrengen. Ook de website www.vlaanderen.be onderging een transformatie. Na een grondig gebruikersonderzoek kreeg de website een vernieuwde lay-out en werd ze inhoudelijk grondig herwerkt.

www.vlaanderen.be

www.1700.be


DS, 06-12-2006